'Nieuw Jasje'

Halssieraad, gemaakt van geel-, rood- en witgoud, titanium en zirconium, bezet met een diamant. Het geelgouden onderdeel betreft een deel van een oude trouwring, de oorspronkelijke gravure is aan de achterzijde goed zichtbaar.
Ringen, gemaakt met reeds bestaande aangeleverde ringen van geel- en witgoud. Nu gecombineerd met titanium en zwart zirconium. De damesring is bezet met een prinses geslepen diamant.
Ring gemaakt een geërfde trouwring, als herinnering is de S (letter voornaam) gebruikt in vier lijnen. De vier lijnen symboliseren een gezin uit vier personen.
Armband van titanium en geelgoud, deels gemaakt met geërfde gouden schakelarmband.
Ring van geelgoud en titanium bezet met diamant, gemaakt met geërfde trouwring uit 1957.
Halssieraad gemaakt met antieke witgouden broche met saffier en diamanten. Gecombineerd met blauw gekleurd titanium en zwart zijde.
Diverse sieraden gemaakt met o.a. bestaande sieraden. Een halssieraad met de oorbellen van oma. Witgouden ringen gecombineerd met zwart zirconium en diamant. Een witgouden 'achtbaanring' gemaakt van twee oude trouwringen.
Ring gemaakt van titanium, zirkonium en geelgoud. De initialen WvH komen terug in het ontwerp. Het lava vormgegeven goud is afkomstig uit een oude geërfde ring.
Oude gouden zegelring verwerkt in een modern halssieraad van titanium en zwart zirconium
Geelgouden trouwring (gerhodineerd) verstopt in witgouden ring met kuilen.
Geelgouden schakelarmband van oma gevat in titanium en zirkonium.
Halssieraad gemaakt met geërfde oorsieraden, witgoud, zwart zirconium, edelstaal, smaragden en diamanten
Brede ringen o.a. gemaakt van bestaande gouden trouwringen. Gecombineerd met titanium en zwarte diamant.
Armband en ring gemaakt met bestaande geelgouden sieraden. Gecombineerd met titanium en diamant.
De oorspronkelijke brede trouwring is in de lengte in tweeën verdeeld. Daarna zijn er twee ringen van gemaakt die zijn gecombineerd met titanium en bezet met kleine diamantjes.
Armband gemaakt met aangeleverde armband van geel-, rood- en witgoud en diamant, aangevuld met zirkonium en titanium.
Halssieraad met een deel van een geërfde zegelring met lagensteen.
Na het overlijden van oma liet opa de twee geelgouden trouwringen aan elkaar bevestigen en droeg deze de rest van zijn leven. Voor dochter en kleindochter zijn ze verwerkt met witgoud en een bruine en witte diamant.
Oude trouwring verwerkt in een nieuwe ring. Titanium en geelgoud, bezet met cognaq-bruine diamanten.
Twee oude trouwringen verwerkt in een Ozephius ring. Titanium, zirconium, geel-, rood- en witgoud, bezet met diamanten.
Geelgouden achtbaanring bezet met een cognaq-bruine briljant geslepen diamant van 0,50 caraat. Ontwerp en uitvoering Marc Lange.  Gemaakt van twee gouden trouwringen die nu vereeuwigd zijn met elkaar en naadloos in elkaar over lopen!
Deze ring is gemaakt van een oude trouwring uit 1960. Zonder toevoeging is de ring uitgesmeed tot een sierlijke vorm. Hierbij is de gravure mooi in tact gelaten. Toegevoegd is een diamant van 0,10 caraat in een witgouden kast. Ontwerp en uitvoering Marc Lange.
Bestaande geelgouden trouwringen zijn een nieuw leven in geblazen. Ze hangen vrij in roodgouden ringmonturen zodat de ringen kunnen draaien als wieltjes.
Halssieraad gemaakt met bestaand 18 karaat geelgouden sieraad met opaal en diamanten. Gecombineerd met titanium en zwart zirconium.
Klassieke witgouden prinsessenring bezet met diamanten in een nieuw modern jasje, gecombineerd met zwart zirconium.

Achter sieraden zit meestal een mooi verhaal. Ze roepen warme herinneringen op. Helaas doorstaan niet alle ontwerpen even glansrijk de tand des tijds. In gezamenlijk overleg transformeert Marc bestaande creaties tot hedendaagse juweeltjes met een belevenis.