Klassieker met moderne twist:

dinsdag, 20 augustus, 2013

Spanghorloge van Marc Lange

Marc Lange maakt de mooiste sieraden en horloges. De Nederlandse ontwerper laat zich graag inspireren door onconventionele materialen die hij mixt met goud en edelstenen. Zijn creaties zijn altijd speels en vervelen nooit.
Overtuigend bewijs is de nieuwe vorm die hij creëerde voor één van zijn klassiekers: het spanghorloge. Bijna 20 jaar na datum zorgt Marc Lange voor een hernieuwde kennismaking met dit populaire accessoire dat de grens tussen sieraad en horloge laat vervagen.

Het nieuwe spanghorloge Valorous oogt minimalistisch. De luxe zit ‘m in de details. Zo is de wijzerplaat zongeslepen en voorzien van gewelfd saffierglas. Er is keus uit een zilverwitte, donkerblauwe, donkergrijze of goudgele variant. De band is van staal en verkrijgbaar in een matte of glanzende uitvoering. Voor de liefhebber is er ook een model met een diamant van 0,07 karaat. Een Zwitsers kwartsuurwerk staat garant voor uiterste precisie.

Met een feilloos gevoel voor de tijdgeest haakt Valorous aan bij de subtiele hang naar glim en glans. Nog meer goed nieuws: de horloges passen om elke pols want ze zijn leverbaar in small, medium, large en extra large.

Noot voor de redactie
De spanghorloges zijn verkrijgbaar bij Marc Lange en een select aantal juweliers. Prijzen vanaf € 649,00. Het beeld is vrij van copyright. Voor meer informatie of HR materiaal kunt u contact opnemen met Marc Lange of naar de website gaan. Marc Lange Sieraden: info@marclange.nl of 072 520 4818. Persbericht en beeld zijn te downloaden via www.marclange.nl