Ronde vormen, zachte tinten en bloemen

woensdag, 13 februari, 2013

Goede sier volgens designer Marc Lange

Geïnspireerd door de beeldschone bloemenprints van deze zomer komt sieradenontwerper Marc Lange met een eigentijdse versie van de populaire combinatiering. De combinatiering anno nu is subtiel. Dat uit zich in romantische bloemen, zachte kleuren en verschillende metalen. En vooral in de combinatie daarvan.

Het uitgangspunt is heel eenvoudig: losse zilveren of gouden bolletjesringen kunnen naar hartenlust gecombineerd worden met gladde ringen in grijs titanium of zwart zirkonium. Tussen deze ringen passen de ringen met een bloem van edelstenen. Zo kan iedereen zijn favoriete set samenstellen en aanpassen aan stemming en stijl. Door de verschillende mogelijkheden in breedtes en materiaalkeuze ontstaat telkens weer een nieuw design.

De combinatiering is naar smaak en budget te creëren: alle ringen zijn los te koop. Er is al een zilveren ring vanaf €35,=. Natuurlijk zijn de losse ringen ook dé ideale accessoires om een bestaande creatie een extraatje te geven.

Noot voor de redactie

Het beeld is vrij van copyright. Voor meer informatie of HR materiaal kunt u contact opnemen met Marc Lange of naar de website gaan. Marc Lange Sieraden: info@marclange.nl of 072 520 48 18. Persbericht en beeld zijn te downloaden via www.marclange.nl