Diversen

'Floating Illusion', nominatie NOW 2010, thema 'BetoverRing', Marc Lange
Set ´Labyrinth´, bestaand uit een halssieraad en oorsieraden. Gemaakt van geelgoud, aluminium spons en ivoor gekleurd leer.
Visualisatie van mijn ontwerp 'Sparkling Vortex' waar mee ik me nomineerde en later met het uiteindelijke sieraad de Nederlandse Ontwerp Wedstrijd (NOW) 2007 won. Dit betreft dus een computertekening geplaatst op een foto van een model. De visualisatie is verzorgd door Okke Hora Adema.
Set bestaande uit een ring en een armband. Gemaakt van zwart zirkonium, titanium, roodgoud, pavé bezet met diamant. Ontwerp Marc Lange.
Set 'Knots', knopen in titanium! Gecombineerd met geel- en witgoud. Armband bezet met een tapse baquette geslepen diamant. De ring is bezet met een blauwe briljantgeslepen diamant.
Suikerlepel uit 1994,  geinspireerd door Lapponia's Björn Weckström. Zilver, goud en blauw titanium.
Marc Lange, riemgesp 'De Grote Premiere', nominatie NOW 2003 (Nederlandse Ontwerp Wedstrijd). Uitgevoerd in titanium, geel-, rood- en witgoud en bezet met ruim drie caraat diamant, kalfslederen riem.
'Silhouette Fireworks, Eerste prijs NOW 2014, thema 'Erfstuk van de toekomst', Marc Lange
Schöne-prijs 1995, eerste prijs Zilversmeden. Theepot, thema 'Kubisme'. Zilver, korian, blauw titanium, diamant.
'Sculptuurring', gemaakt van titanium en geelgoud, bezet met diamanten
Model met het handsieraad 'Floating Illusion', nominatie NOW (Nederlandse Ontwerp Wedstrijd) 2010, thema 'BetoverRing', Marc Lange.
Model met diverse sieraden van Marc Lange. Foto genomen tijdens 'Juwelen in het Amstel', Amstehotel, Amsterdam 2010.
Model met blauwe titanium en geelgouden ring (nominatie NOW 2001) bezet met diamanten. Foto Denise Woerdman.
'Familieonderonsje' met titanium vingerafdruk-trouwringen van Marc Lange.
Be Yourself
Model met het halssieraad 'Sparkling Vortex', 1e prijs NOW (Nederlandse Ontwerp Wedstrijd) 2008, grijs en blauw titanium, zwart zirconium, geel- en witgoud, bezet met diamanten.
Moneyclip gemaakt van zirconium, titanium en witgoud.
Marc Lange, 'It's A Kind Of Magic', bekroond met een 'Certificate Of Excellence' bij de Arts & Crafts Design Award 2016. Het halssieraad is gemaakt van (deels gekleurd) titanium, zirconium, geel-, rood- en witgoud en is bezet met blauwe, zwarte en witte diamanten.
Armband, exclusief ontworpen en vervaardigd in een gelimiteerde oplage voor verzekeringsmaatschappij Nh1816
In opdracht gemaakt, een vogelveer van deels gekleurd titanium bezet met een blauwe diamant.
Hanger/schakel 'Aqua',  aangeboden in 2011 aan de organisatie van 'Sieraad Art Fair' naar aanleiding van het tienjarig jubileum. De schakel is een onderdeel van een collier wat schakels bevat van tientallen sieraadontwerpers. Het is uitgevoerd in titanium en geelgoud en 'bezet' met een ongeslepen ruwe aquamarijn en twee diamanten.

Het is belangrijk dat een sieraad helemaal bij je past. Marc maakt dan ook veel sieraden op maat. Zo ontstaan persoonlijke designs naar wens en budget.