fbpx

Materiaal voor jouw Trouwringen uit Alkmaar

Welk materiaal of edelmetaal kiezen jullie voor de trouwringen? Goud komt in verschillende kleuren namelijk geelgoud, roodgoud en witgoud. Zwart Zirkonium is tegenwoordig in de mode, titanium zorgt voor contrasten en platina is voor velen een droom.

Laat je door Marc adviseren welk materiaal voor jullie geschikt is. Natuurlijk heeft elk materiaal en/of edelmetaal een andere prijs. Marc Lange staat bekend om unieke en aparte trouwringen.

Belangrijk is het om de kwaliteit en eigenschappen van elk materiaal te vergelijken. Zo is roodgoud wat zachter dan geel- en witgoud waardoor er iets eerder krasjes op komen. Maar edelmetaal oxideert niet en behoudt altijd zijn glans!

Persoonlijke trouwringen

Bij Marc Lange Sieraden kunnen jullie je eigen persoonlijke trouwringen bespreken. Juwelier Marc Lange en zijn team goudsmeden hebben meer dan 20 jaar ervaring met trouwringen Alkmaar. Door de juiste vragen te stellen vertaald Marc jullie wensen en kan hij voor jullie hele persoonlijke trouwringen en unieke sieraden ontwerpen die naadloos aansluiten op jullie bruiloft.

© Copyright - Marc Lange