Nieuws van Marc Lange

Laatste post op Facebook

Edelsmid Marc Lange durft te experimenteren met pure materialen als goud, titanium en edelstenen. Creaties van zijn hand zijn om die reden altijd verrassend en expressief. Dit seizoen geeft hij opnieuw een stoer accent aan de vrouwelijke elegantie van zijn ontwerpen.  De voorjaarscollectie mixt eenvoud en luxe. In Colours gaat Lange terug naar de basis met minimalistisch vormgegeven ringen in verschillende breedtes. Matgrijs titanium wordt opgefleurd met speelse gravures in diverse tinten blauw en geel. De sierlijke, gekleurde lijnen geven een hippe twist aan de simpele chic!  Maar er is meer. Voor de liefhebber van opvallend design is er een aantal prachtige eyecatchers, waaronder de ring Purple rain. Centraal in dit ontwerp staat een royale, peervormig geslepen paarse saffier die uitbundig schittert in een zetting van titanium en 18 karaat geelgoud. Het resultaat? Stijlvol en uitdagend.  www.marclange.nl

Edelsmid Marc Lange durft te experimenteren met pure materialen als goud, titanium en edelstenen. Creaties van zijn hand zijn om die reden altijd verrassend en expressief. Dit seizoen geeft hij opnieuw een stoer accent aan de vrouwelijke elegantie van zijn ontwerpen.

De voorjaarscollectie mixt eenvoud en luxe. In Colours gaat Lange terug naar de basis met minimalistisch vormgegeven ringen in verschillende breedtes. Matgrijs titanium wordt opgefleurd met speelse gravures in diverse tinten blauw en geel. De sierlijke, gekleurde lijnen geven een hippe twist aan de simpele chic!

Maar er is meer. Voor de liefhebber van opvallend design is er een aantal prachtige eyecatchers, waaronder de ring Purple rain. Centraal in dit ontwerp staat een royale, peervormig geslepen paarse saffier die uitbundig schittert in een zetting van titanium en 18 karaat geelgoud. Het resultaat? Stijlvol en uitdagend.

www.marclange.nl
... Lees meerVerbergen

1 dag geleden

Reageer op Facebook

Heel bijzonder.

Heel mooi

Mooie ontwerpen. Ik hou hiervan.❤

Prachtig.

Wat zijn ze geweldig mooi !!!

Apart, en verschrikkelijk mooi❤️

Prachtig

Prachtig weer een andere creatie.

Wat bijzonder mooi vooral met de kleur groen top

Prachtig!!!

Prachtig!💥

Ik ga voor rechtsonder, heerlijke eigenzinnige ring! Past uitstekend bij mijn karakter!

Wat een prachtige ringen♥️

super mooi

Wauw wat mooi

Super leuk!!😍😍

De linker ringen vind ik mooi! Ik hou van strak.

Wat weer een mooie ringen met vrolijke kleuren Maar die met de paarse steen vind ik geweldig mooi wat een mooi idee weer

Prachtig ring en apart👍

Wauw , die met die kleurtjes, wat een gave ringen

Weer een meesterwerk van de meester.

Je blijft verbazen met originaliteit 👌🏻

Wauw.schitterend

Natuurlijk als grote Princefan moet je dit mooi vinden 💜 beautiful!

Deze serie vind ik heel erg mooi Ria haerens

+ Bekijk meer reacties