fbpx

Goede Sier

Alkmaar, 1 februari 2023

Edelsmid Marc Lange verlegt graag grenzen. Zijn sieraden zijn dan ook verre van traditioneel. Ze zijn handgemaakt met een basis van goud, platina, titanium of zirkonium. Edelstenen en parels zorgen voor een gelikt randje. Dat resulteert in fantasievolle creaties die zowel vernieuwend als klassiek zijn.

Put a ring on it

Ook in tijden van corona wordt er gewoon getrouwd. Misschien niet groots en meeslepend, maar klein en intiem. Dat betekent natuurlijk niet dat er niet uitgepakt mag worden met de ringen. Voor wie surft op de golven van het geluk is de set Wave een aantrekkelijke optie. In deze set in wit- en roodgoud én zwart zirkonium, prijkt voor haar een diamant van 0,40 karaat (prijs vanaf € 3250,-).

Moonscape

Boost je mood en lift je look met ring Moonscape. Dit prachtexemplaar dankt haar naam aan de roodgouden kuiltjes die een maanlandschap vormen. De kuiltjes zijn eerst gefreesd en daarna gezandstraald voor een optimale glans. Speels geplaatste diamanten zorgen voor nog meer glim aan de hand. De matte, grijze titanium band met boomschorsstructuur creëert een verrassend contrast (prijs vanaf € 1150,-).

Spirit Sun

Als platina en diamant samenkomen, ontstaat een juweel van een ring. High end beauty Spirit Sun is de ultieme combi van deze twee klassiekers. Meest opvallend is de zeldzaam gepatenteerde ‘spirit sun’ geslepen diamant van 0,82 karaat. De steen krijgt alle ruimte om te schitteren in het minimalistisch vormgegeven design. Durf te dromen! (prijs € 9450,-).

Noot voor de redactie

Sieraden van Marc Lange zijn handmade en uniek van vorm. Ze zijn te koop in zijn winkel in Alkmaar en deels online op www.marclange.nl Het beeld is vrij van copyright. Persbericht en beeld zijn te downloaden via www.marclange.nl Voor meer informatie of HR materiaal: info@marclange.nl of 072 5204814.

Download ‘Put a ring on it – Wave’

Download ‘Moonscape’

Download ‘Spirit Sun’

Voor een hoge resolutie opent u eerst de foto (door aan te klikken) en dan gebruikt u de rechtermuisknop voor ‘opslaan als’.

© Copyright - Marc Lange