Nieuws van Marc Lange

Sieradentrends Spring Summer 2018

Het nieuwe sieradenseizoen belooft veel goeds. Colliers, oorsieraden en broches staan in het middelpunt van de belangstelling.

Horlogetrends Spring Summer 2018

Elk jaar in maart gaat Marc Lange naar Baselworld om de nieuwste horloges en juwelen te bewonderen. Ruim 700 internationale deelnemers presenteren dan hun noviteiten.

Juwelenbeurzen

Ook in 2018 ontbreekt Marc Lange niet op de grote, internationale juwelenbeurzen van ons land. Natuurlijk staat SIERAAD International Jewellery Art Fair (SAF) op de agenda.

Laatste post op Facebook

Binnenkort krijgen wij een nieuwe collega en die zoekt een woonruimte hier in of rondom de omgeving van Alkmaar. Zeg binnen een straal van 15 kilometer en een beetje betaalbaar. Een kleine woonomgeving of een kamer voor minimaal een half jaar. Een optrekje zoals op de foto zou leuk zijn maar is niet helemaal realistisch.. 😀 Weet iemand iets voor deze aardige jongeman uit Enschede? Bel of mail naar Marc Lange (072-5204814 / info@marclange.nl) of direct naar Toon (06-81303861). Willen jullie dit bericht delen? Bij voorbaat dank! Groet Marc.

Binnenkort krijgen wij een nieuwe collega en die zoekt een woonruimte hier in of rondom de omgeving van Alkmaar. Zeg binnen een straal van 15 kilometer en een beetje betaalbaar. Een kleine woonomgeving of een kamer voor minimaal een half jaar. Een optrekje zoals op de foto zou leuk zijn maar is niet helemaal realistisch.. 😀 Weet iemand iets voor deze aardige jongeman uit Enschede? Bel of mail naar Marc Lange (072-5204814 / info@marclange.nl) of direct naar Toon (06-81303861). Willen jullie dit bericht delen? Bij voorbaat dank! Groet Marc. ... Lees meerVerbergen

21 uren geleden

Reageer op Facebook

Jonge man of jonge vrouw?

Gedeeld

gedeeld

Gedeeld

Evelien de Jager Paulien de Jager Diana Min-klomp willen jullie delen in en om Alkmaar, of weten jullie iets?

Voor tijdelijk even op de site van flexwonennh.nl ff kijken. Misschien is er voor tijdelijk nog een kamer te krijgen.

Als je dit ziet en zelf geen kleine kamer kunt krijgen zit er wel iets goed scheef.

Wat ontzettend lief van Marc Lange 💫

Weet jij een geschikte woonruimte Edwin Reijmers ?

Grappig!!!

Lotte Van der Kaap?

+ Bekijk meer reacties