fbpx

Om blij van te worden

De nieuwe sieraden van Marc Lange

Eigentijds minimalistisch design, vakwerk én een speelse geest. Dat is waar Marc Lange voor staat. Met zijn kenmerkende stijl heeft de veelvuldig bekroonde goudsmid in eigen land zijn sporen ruimschoots verdiend. Ieder sieraad wordt met liefde met de hand gemaakt in het atelier in Alkmaar. Op en top Dutch Design.

Imperfecte perfectie

Ambachtelijk met een onverwachte twist: deze gekreukelde ringen zijn gemaakt van kneedbare was die in geel-, wit- en roodgoud is gegoten. Daarna zijn de grillig gevormde ringen gepolijst en gezandstraald. Pavé gezette gekleurde diamanten zorgen hier en daar voor extra glans. Gestapeld of één enkel stuk, deze beauty’s zijn altijd en overal op hun plaats. Prijzen vanaf € 1350,–.

Forever Favourite

Sieraden hebben met emotie te maken. In Forever Favourite is dit gegeven letterlijk vertaald in de vorm van een klavertjevier. Vier gekleurde diamanten vormen samen het gelukssymbool en sieren ringen in geel-, wit- en roodgoud. De ringen zijn ideaal om te combineren met bestaande exemplaren, maar komen ook solo volledig tot hun recht. Voor jezelf of een ander. Een handvol geluk. Prijzen vanaf € 1175,–.

Wearable statement

Tijdloos, draagbaar en stijlvol. Shine bright met deze platina ring met een peervormige oranje saffier van 1,81 karaat en een aquablauwe diamant van 0,04 karaat. Het pittige kleurcontrast en het knappe design vragen om aandacht. Nog op zoek naar een echte eyecatcher? Zoek niet verder.

Prijs € 6850,–.

Noot voor de redactie

Sieraden van Marc Lange zijn handmade en uniek. Ze zijn te koop in zijn winkel in Alkmaar en deels online op www.marclange.nl. Het beeld is vrij van copyright. Persbericht en beeld zijn te downloaden op www.marclange.nl. Voor meer informatie of HR materiaal: info@marclange.nl of 072 5204814/06 51810112.

Download ‘Imperfecte perfectie – witte achtergrond’

Download ‘Imperfecte perfectie – grijze achtergrond’

Download ‘Forever Favourite’ – witte achtergrond

Download ‘Forever Favourite’ – grijze achtergrond

Download ‘Wearable statement’

Voor een hoge resolutie opent u eerst de foto (door aan te klikken) en dan gebruikt u de rechtermuisknop voor ‘opslaan als’.

Biografie

© Copyright - Marc Lange   -  KvK: 67265839  -  BTW: NL856903826B01