fbpx

Exclusief halssieraad voor ABN AMRO MeesPierson

Op zoek naar het perfecte kerstcadeau? Zoek niet verder. Dit door edelsmid Marc Lange ontworpen halssieraad is ‘the ultimate gift’. In dit prachtige sieraad komen een diamant van 0,06 karaat en Lange’s favoriete materialen samen in een sprankelende creatie die eeuwig modern blijft.

Het halssieraad wordt exclusief en in een kleine oplage gemaakt voor ABN AMRO MeesPierson klanten en bieden we tijdelijk aan tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Het is uitgevoerd in titanium, zwart zirkonium, geelgoud en edelstaal (halssnoer) en is bezet met een fonkelende diamant als ‘kers op de taart’.

Extra: Boek ‘Marc Lange – 25’

Het wordt afgeleverd in een luxe verpakking vergezeld door een prachtig boek dat de sieraadontwerper afgelopen jaar uit bracht ter gelegenheid van zijn 25-jarig jubileum. Uiteraard bent u ook van harte welkom voor een rechtstreeks bezoek aan onze winkel in Alkmaar.

Op verzoek is het halssieraad ook leverbaar met wit- of roségoud en vanzelfsprekend is de maatvoering (ook naderhand) aan te passen. Voor meer informatie neem contact op via marc@marclange.nl of bel naar 072-5204814.

ABN AMRO MeesPierson Privilege prijs €595,= (normaal €1.100,=) inclusief het boek ‘Marc Lange – 25’ en een verzekerde verzending.

Over Marc Lange

..een prijswinnend edelsmid

Marc Lange Sieraden is sinds 2001 gevestigd in hartje Alkmaar. In een sfeervol pand presenteert sieraadontwerper Marc Lange samen met zijn team een eigentijdse collectie sieraden en horloges. Zijn stijl is puur en origineel. Hij mixt luxe en vrouwelijkheid met een vleugje brutaliteit.

Traditionele edelmetalen als goud, platina en zilver maakt Marc modieus door ze te combineren met bijvoorbeeld titanium en zirkonium. Dat resulteert in herkenbare ontwerpen die in eigen atelier worden ontworpen en gemaakt. Een aantal exclusieve horlogemerken verruimt het assortiment. Natuurlijk verzorgt Marc ook werk in opdracht en repareert, restaureert of verandert hij bestaande creaties.

© Copyright - Marc Lange