fbpx

Waarom u een MeisterSinger horloge moet dragen

Dit horlogemerk staat voor een klassiek ontwerp. De uurwerken zien er niet alleen mooi uit, maar ook technisch is een MeisterSinger horloge indrukwekkend. MeisterSinger-horloges combineren de ambachtelijke wijze van horlogemaken met het originele éénwijzer design. De uurwerken zijn niet opvallend, maar eerder functioneel. Wij noemen dit graag “elegant”.

De verschillende MeisterSinger horloges

MeisterSinger heeft de afgelopen jaren zijn assortiment uitgebreid met verschillende modellen Het begon allemaal met het oer model genaamd N°01. Alle nieuwe modellen keren hier altijd naar terug met de esthetische principes: een klassiek model, minimalistisch afleesbare cijfers, puntige wijzer en het gebolde glas.

Vandaag de dag zijn er ook complexere modellen die ook de dagen van de week tonen of zelfs een tweede tijdzone. Voorbeelden van de modellen zijn de Vintago en Perigraph. MeisterSinger heeft zelf een Alkmaarse City Edition een bijzonder variant op de N°03 serie met kastdiameter van 40 mm en een datumaanduiding. Het wordt uitgevoerd met een automatisch uurwerk; een ETA 2824-2 of Sellita SW 200-1 kaliber.

© Copyright - Marc Lange