Korting voor u en steun aan het Rode Kruis met MeisterSinger.

In samenspraak met MeisterSinger hebben we een speciale actie die (i.v.m. de coronacrisis) tot onbepaalde tijd duurt. Op de gehele collectie (m.u.v. speciale edities) geldt tijdelijk een korting van 10 procent voor u en van elke verkoop dragen wij 100 euro af aan Het Rode Kruis t.b.v. Hulpverlening coronavirus.

De horloges zijn in onze winkel en webshop zijn tijdelijk afgeprijsd. Op het moment van schrijven is onze fysieke winkel gewoon geopend en te bezoeken. Op afspraak heeft de voorkeur met oog op de RIVM voorschriften waar we ons strikt aan houden. Voor meer informatie (of mocht uw favoriete model niet zichtbaar zijn in onze webshop) neem contact op via marc@marclange.nl of per telefoon: 072-5204814.

Het Duitse MeisterSinger heeft zichzelf duidelijk gepositioneerd met de zogenaamde 1-wijzer horloges. Bij deze mechanische horloges wordt de tijd aangeduid met 1 wijzer en is de wijzerplaat ingedeeld in segmenten van 5 minuten. In de huidige jachtige tijd waarin we een overvolle agenda hebben en iedere minuut is ingevuld, is dat een verademing. Goed nieuws: er is nu ook een lijn voor drukbezette dames.