fbpx

Voor op de verlanglijst:

Koffietafelboek en ring van edelsmid Marc Lange

Naar aanleiding van het 25-jarig bestaan van Marc Lange Sieraden is het boek ‘Marc Lange 25’ verschenen. Het 203 pagina’s tellende boek geeft een overzicht van de 25-jarige geschiedenis van het gerenommeerde Nederlandse sieradenhuis ‘Marc Lange’ en biedt een fascinerend kijkje in de keuken van een vakman.

Marc Lange is een ambachtsman pur sang, die tegelijkertijd als een kunstenaar denkt en werkt. In de afgelopen 25 jaar heeft hij een indrukwekkend oeuvre opgebouwd en is hij vele malen gelauwerd voor zijn werk. Aan de hand van inspirerende foto’s en boeiende interviews passeren onder meer de edelsmeedkunst, het ontwerpproces, Bauhaus, royal allure, groen ondernemen, eigentijdse trouwringen en opvallende creaties de revue.

Maar er is meer: om zijn jubileum extra glans te geven heeft Marc Lange een exclusieve ring ontworpen. De ring ‘Marc Lange meets Bauhaus’ is geïnspireerd op de Bauhaus basisvormen cirkel, vierkant en driehoek. Zo sieren een geelgouden bol, een witgouden kubus en een roodgouden piramide het speciale design. Een champagnekleurige diamant van een kwart karaat is de kers op de taart.

De ring is vervaardigd in limited edition: er zijn slechts 25 exemplaren. Deze zijn stuk voor stuk met de hand genummerd en voorzien van een certificaat én natuurlijk het meesterteken. De ring is te koop voor € 2.500,-.

Noot voor de redactie

Sieraden van Marc Lange zijn handmade en uniek. Ze zijn te koop in zijn winkel of online op www.marclange.nl. Het boek Marc Lange 25 (€ 24,50) is te bestellen bij Marc Lange en bij Bol.com. Het beeld is vrij van copyright. Persbericht en beeld zijn te downloaden via www.marclange.nl Voor meer informatie of HR materiaal kunt u contact opnemen met Marc Lange, Marc Lange Sieraden: info@marclange.nl of 072 5204814.

Download Cover boek ‘Marc Lange 25’

Download Jubileumring ‘Marc Lange Meets Bauhaus’

Voor een hoge resolutie opent u eerst de foto (door aan te klikken) en dan gebruikt u de rechtermuisknop voor ‘opslaan als’.

© Copyright - Marc Lange