fbpx

Een nieuwe norm vraagt om een nieuwe vorm: Sieraden van Marc Lange

Persbericht 1 december 2020

Een nieuwe norm vraagt om een nieuwe vorm: Sieraden van Marc Lange

Een sieraad is zoveel meer dan enkel een accessoire. Het is het perfecte cadeau voor jezelf of een ander. Juist in deze surrealistische tijd heeft een sieraad extra symbolische waarde. Als aandenken, troost of viering. In zijn nieuwste collectie mixt edelsmid Marc Lange kleur met positiviteit, eenvoud met luxe en vrouwelijk met stoer. En omarmt hij de eigenschappen van de materialen waarmee hij werkt. Met als gevolg een collectie vol spannende contrasten.

Exotisch tantalium

Lange heeft zijn voorliefde voor bijzondere technieken en materialen vertaald in een serie ringen van tantalium. Tantalium is een exotisch materiaal. Het is donker van kleur met een vleugje lichtblauw, is zwaarder dan goud en heeft een hoog smeltpunt. Door het materiaal te hameren, buigen en draaien ontstaan sieraden die de herkenbare handtekening van Marc laten zien: pure vormen met een rauwe afwerking. Technisch hoogwaardig en sterk in eenvoud. Prijs vanaf € 650,-.

Er kan nog meer bij

Less is niet altijd more. Soms wil je gewoon schitteren. Subtiel en chic, met ringen met fantasiegeslepen diamanten. De jongste juweeltjes in 18 karaat geel, – wit- en roodgoud zijn eindeloos te combineren met verschillende aanschuifringen. In titanium, zirkonium of goud. Door te mixen en matchen ontstaat in een handomdraai een nieuwe ring. Net even anders en onderscheidend. Dus: stapelen maar.
Prijs vanaf € 1.650,-.

Noot voor de redactie

Sieraden van Marc Lange zijn handgemaakt en daardoor altijd uniek van vorm. Ze zijn te koop in zijn winkel in Alkmaar of online op www.marclange.nl Het beeld is vrij van copyright. Persbericht en beeld zijn te downloaden via www.marclange.nl Voor meer informatie of HR-materiaal: info@marclange.nl of 072 5204814.

Download Exotisch tantalium Donker

Download Exotisch tantalium Wit

Download ‘Er kan nog meer bij Donker’

Download ‘Er kan nog meer bij wit’

Download ‘Er kan nog meer bij’

Voor een hoge resolutie opent u eerst de foto (door aan te klikken) en dan gebruikt u de rechtermuisknop voor ‘opslaan als’.

Biografie

© Copyright - Marc Lange   -  KvK: 67265839  -  BTW: NL856903826B01