fbpx

De nieuwe eyecatchers van Marc Lange

Sieraden mogen gezien worden dit seizoen en dat gaat zeker op voor de jongste exemplaren van edelsmid Marc Lange. In zijn wintercollectie verlegt hij letterlijk en figuurlijk creatieve grenzen: de nieuwkomers zijn stuk voor stuk originele, kwalitatieve hoogstandjes.

Globetrotters opgelet!

In een tijd waarin grenzen vervagen, ligt de wereld binnen handbereik. Dit gegeven vormde het uitgangspunt voor ring GloBall. In dit bijzondere ontwerp rolt een diamanten bolletje in zijn eigen baan om de aarde. De ring is gemaakt van zwart zirkonium en deels blauw gekleurd titanium. Voor GloBall werkte Lange samen met Dutch Diamond Technologies, het enige bedrijf ter wereld dat -na een proces van 16 weken- een diamanten kubus weet om te toveren tot een bolletje. Prijs € 4.650,-.

Trend alert

Lange, slanke bellen zijn al een tijd niet weg te denken. De handgemaakte beauty’s Floating Dots in minimalistisch design zijn een lust voor het oog én een aanwinst voor het oor. De gele en rode stippen zijn staafjes goud die met een klinktechniek zijn vastgezet in het grijze titanium. Prijs vanaf € 850,-.

La vie en rose

Op zoek naar het perfecte kerstcadeau? Zoek niet verder. Ring La vie en rose is ‘the ultimate gift’. In dit prachtige sieraad komen een champagnebruine diamant van 0,50 karaat en gematteerd roségoud samen in een sprankelende creatie die eeuwig modern blijft.

Prijs € 4.850,-.

 

Noot voor de redactie

Sieraden van Marc Lange zijn handmade en uniek. Ze zijn te koop in zijn winkel in Alkmaar of online op www.marclange.nl. Het beeld is vrij van copyright. Voor meer informatie of HR materiaal kunt u contact opnemen met Marc Lange, Marc lange Sieraden: info@marclange.nl of 072 5204814.

Download GloBall ring Marc Lange

Download GloBall ring dark Marc Lange

Download La vie en rose Marc Lange

Download Floating Dots Marc Lange

Voor een hoge resolutie opent u eerst de foto (door aan te klikken) en dan gebruikt u de rechtermuisknop voor ‘opslaan als’.

Biografie

© Copyright - Marc Lange   -  KvK: 67265839  -  BTW: NL856903826B01