fbpx

Op de huid: Sieraden van Marc Lange

vrijdag, 9 september, 2017

Neem een voorsprong op de winter met de jongste creaties uit het atelier van sieraadontwerper Marc Lange. De nieuwe collectie -vol spannende contrasten en onverwachte combinaties- belooft heel veel goeds.

Ciao bella

Simpel en gereduceerd tot de essentie, maar met een rijke uitstraling; dat is de Milanese band. De edelstalen armband is er in een grijze, zwarte en geel- of roodgouden variant. Prettige bijkomstigheid: de innovatieve magneetsluiting is op elke breedte vast te klikken en zo past de armband moeiteloos om iedere pols (prijs €179,- p.st.).

Red rules

Rood, de modekleur van de catwalk, maakt nu ook een grootse entree in de wereld van het sieraad. In deze witgouden ring zorgen robijnen én witte en bruine diamanten voor een ultiem gevoel van luxe (prijs op aanvraag).

Out of the box

De hals speelt dit seizoen een prominente rol en daarmee is ook de comeback van het statement collier een feit. Met dit decoratieve exemplaar vang je twee vliegen in één klap: een hanger én een ring! De witgouden bol die schittert van de diamantjes, is gezet in zwart zirkonium en hangt aan een stalen choker (prijs op aanvraag).

Noot voor de redactie

Sieraden van Marc Lange zijn handmade en altijd ánders. Ze zijn te koop in zijn winkel in Alkmaar of online op www.marclange.nl. Het beeld is vrij van copyright. Voor meer informatie of HR materiaal kunt u contact opnemen met Marc Lange, Marc Lange Sieraden: info@marclange.nl of 072 5204814.

Download Ciao Bella

Download Red rules

Download Out of the Box

Voor een hoge resolutie opent u eerst de foto (door aan te klikken) en dan gebruikt u de rechtermuisknop voor ‘opslaan als’.

© Copyright - Marc Lange