fbpx

Think big: de nieuwe sieraden van Marc Lange

In sieradenland geldt dit seizoen: groot, groter, grootst. De nieuwste creaties van edelsmid Marc Lange sluiten naadloos aan op deze trend en zijn echte pronkstukken. Hoewel oversized en opvallend zijn ze sterk in simpelheid. Trouw aan zijn eigen signatuur, kiest Lange voor eenvoud en understatement, voor vakmanschap en kostbare materialen én voor verrassende combinaties.

Earcandy

Als er één sieraad de show steelt deze zomer, dan zijn het oorbellen. Vooral lange, slanke bellen óf grote oorringen, de zogenaamde hoops. De hoops van Marc Lange zijn net even anders dan andere oorringen. Zo sluit de cirkel niet helemaal, maar eindigt het ontwerp in een krullende beweging met diamant. De oorsieraden zijn verkrijgbaar in verschillende groottes, materialen en kleuren (prijs vanaf  €265,=).

Multicultural

De broche is officieel terug van weggeweest. Logisch: het is een gracieuze blikvanger die schwung geeft aan elke basic outfit. In Fibula zijn geel-, rood-, en witgoud speels vervlochten met zwart zirkonium en grijs titanium. Willekeurig geplaatste edelstenen zorgen voor glans en schittering. Het ontwerp is geïnspireerd op de culturele diversiteit in ons land (prijs op aanvraag).

Go Crazy

Collier Go crazy heeft alles. Het is een mix van gouden, titanium en zirkonium schakels in diverse uitvoeringen. Van glad en geribbeld, glanzend en mat, groot en klein tot kleurrijk en versierd met parels. Het is crazy chic! (prijs €2.480,=). 

Noot voor de redactie

Sieraden van Marc Lange zijn handmade en uniek. Ze zijn te koop in zijn winkel in Alkmaar of online op www.marclange.nl. Het beeld is vrij van copyright. Voor meer informatie of HR materiaal kunt u contact opnemen met Marc Lange, Marc Lange Sieraden: info@marclange.nl

Download Earcandy Marc Lange

Download Go Crazy Marc Lange

Download Multicultural Marc Lange

Voor een hoge resolutie opent u eerst de foto (door aan te klikken) en dan gebruikt u de rechtermuisknop voor ‘opslaan als’.

© Copyright - Marc Lange